הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפ"א קלופים וחתוכים לקוביות
½ חב' חזה עוף חתוך קטן ודק
1 בצל פרוס גס
¾ כפות רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס, מלח
2 שיני שום
עשבי תיבול (פטרוזליה/ בזילקום/ כוסברה- מה שיש).
אופן ההכנה
מטגנים את תפוחי האדמה, הבצל והשום בשמן זית עד להשחמתם.
מוסיפים חצי כוס מים על אש נמוכה, עד שהמים מתאדים.
מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים קלות. מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול והצ'ילי, מערבבים כ- 2-3 דק' ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון