חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א צלויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מה שאפשר לעשות רק עם תפוחי אדמה. אים אתם צימחוניים או פשוט "לא בא לכם" כרגע משהו כבד כמו בשר או עוף אז פשוט תהנו ממתכון נפלא זה. התפוחי אדמה יוצאים רכים מביפנים וצלויים מבחוץ כך שזה יוצר תערובת מדהימה לחיך והכנה קלילה לידים אזי תהנו ... אגב תכינו יין לבן מוגז זה מתחבר נהדר....
תפו"א צלויים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מה שאפשר לעשות רק עם תפוחי אדמה. אים אתם צימחוניים או פשוט "לא בא לכם" כרגע משהו כבד כמו בשר או עוף אז פשוט תהנו ממתכון נפלא זה. התפוחי אדמה יוצאים רכים מביפנים וצלויים מבחוץ כך שזה יוצר תערובת מדהימה לחיך והכנה קלילה לידים אזי תהנו ... אגב תכינו יין לבן מוגז זה מתחבר נהדר....
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה לפי המנות הדרושים
ל6 מנות קחו כ 8 תפוחי אדמה בינוניים.
שמיר
כוסברה
1 בצל
6 שיני שום
2 קלחי סלרי
1 פלפל אדום מתוק
2 פלפלים אדומים חריפים יבשים!!
2 עגבניות קשות ואדומות.
1 כוס שמן
כפית פלפל שחור
כפית וחצי כמון
כף פפריקה מתוקה
כפית טימין
כף רוזמרין..
חצי לימון.
מלח לפי הצורך [לפי כמות המנות]
[אפשר ורצוי להישתמש בתבלינים מיובשים שאז הם מעניקים יותר לשמן ]
אופן ההכנה
הכנת הרוטב:
קחו כס שמן בקערה שפכו את התבלינים וערבבו היטב ושימו בצד כדי שהשמן יתפוס את טעם
התבלינים.[גם את המלח]
חתכו את תפוחי האדמה לריבועים .
תחתכו את הפילפלים לרצועות.
חיתכו את הכוסברה השמיר והסלרי
חתכו את השום לריבועים קטנים
תיפרסו את העגבניות לפרוסות
שימו הכול בתבנית עמוקה קימעה וערבבו את תפוחי האדמה עים הירקות
שיפכו את השמן עים התבלינים וערבבו טוב את הכל ביחד
הכניסו לתנור שחומם מראש על חום 250 מעלות למשך שעה אחרי זה 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה יהיו רכים ואפויים.
ואז תגביהו את התבנית מעלה אחת שתהיה קרובה יותר לגריל וכוונו את התנור על גריל
שיהיו צלוים היטב הוציאו והגישו לא לפני שתיסחטו קצת לימון מעל התבנית
תהנו ...
מגיש: אליה וור
מקור: שלי
שתף את המתכון