חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אפויים בשום, טימין אנשובי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה אפויים בשום, טימין אנשובי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4שיני שום קלופות מרוסקות
4 כפות חמאה, מרוככת או מרגרינה בטעם חמאה או 5 כפות מיונז
פלפל שחור טחון טרי
מלח ים
8 תפוחי אדמה אפייה
8 אנשובי.
חופן גבעולי טימין טרי
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחורצים בהם פרוסות עבות של 2 ס"מ.
2. בקערה קטנה מערבבים היטב את החמאה עם הפלפל, מלח, ושום
3. ממלאים את הפרוסות בחתיכות אנשובי וגעולי טימין
4. מורחים היטב את תפוח האדמה ברוטב
5. אורזים כל תפוח בנייר אלומיניום
5. על תבנית מרופדת בנייר מפזרים את תפוחי האדמה
6. מכנסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות בחלק האמצעי לשעה ומחצה
כדאי להפוך אחרי 3/4 שעה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון