חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה בגרגרי חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה הם משביעים ובריאים וארוחת צ'יק, בשניות עם תוספת טונה וביצה קשה זה מצויין.
תפוחי אדמה בגרגרי חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה הם משביעים ובריאים וארוחת צ'יק, בשניות עם תוספת טונה וביצה קשה זה מצויין.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה גדולים או בינונים
כפית גרגיר חרדל
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה -או חריפה(או כפית גרגירי צילי חריף)
כפית מלח
ושתי כפות שמן
אפשרות לפלפל חריף
טיפה מים
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי אדמה וחותכים לקוביות ושמים המים ,בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, שמים את גרגירי החרדל, מחכים שיתפצצו קצת, שמים תבלינים, ומי שאוהב חריפות שישים פלפל ירוק קצוץ, שמים בסיר את תפוחי האדמה ומערבבים שכל התבלינים יעטפו את תפוחי האדמה. מוסיפים מלח לפי הטעם ו-½ כוס מים לאידוי. לאדות את תפוחי האדמה עם מכסה בעוד שכל פרק זמן מערבבים על מנת שתפוחי האדמה לא ידבקו לתחתית הסיר.
בתיאבון !
מגיש: anu
מקור:
שתף את המתכון