הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
למשרה:
10 חוטי זעפרן שרויים בכפית מים רותחים
½ כפית כורכום טחון
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מסדרים את רבעי התפו"א על מגש התנור
מערבבים היטב את חומרי המשרה ויוצקים על תפוחי האדמה,
מעסים היטב לספיגה מירבית.
מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש
לחום של 200°c לכ-½ שעה, מסירים את הכיסוי
ואופים עוד כ-10 דקות עד לקבלת מעטה שחום ופריך.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון