חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה בזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה וריחנית...
תפוחי אדמה בזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה וריחנית...
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
למשרה:
10 חוטי זעפרן שרויים בכפית מים רותחים
½ כפית כורכום טחון
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מסדרים את רבעי התפו"א על מגש התנור
מערבבים היטב את חומרי המשרה ויוצקים על תפוחי האדמה,
מעסים היטב לספיגה מירבית.
מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש
לחום של 200°c לכ-½ שעה, מסירים את הכיסוי
ואופים עוד כ-10 דקות עד לקבלת מעטה שחום ופריך.
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון