חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה בחלב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני בטוחה שהמתכון הזה כבר קיים בכמה וריאציות, אבל בדמותו הנוכחית הוא פשוט קל וטעים!
תפוחי אדמה בחלב קוקוס וקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני בטוחה שהמתכון הזה כבר קיים בכמה וריאציות, אבל בדמותו הנוכחית הוא פשוט קל וטעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפוחי אדמה בינוניים
1 קופסת שימורים חלב קוקוס
כפית גדושה קארי צהוב (אפשר גם מחית קארי)
רבע כוס יין לבן
שן אחת שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות/אצבעות, אני ממליצה לחתוך לפרוסות דקות.
2. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים.
3. מכניסים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים עד שכל החתיכות מכוסות ברוטב.
4. יוצקים לתבנית.
5. מכסים בנייר אלומיניום וחורצים חריצים קטנים לאוורור.
6. מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות ואופים כ-45 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה. מדי פעם כדאי לבדוק ולראות אם תפוחי האדמה כבר שחומים מעט מלמעלה, אז תדעו שזה מוכן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון