הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפוחי אדמה בינוניים
1 קופסת שימורים חלב קוקוס
כפית גדושה קארי צהוב (אפשר גם מחית קארי)
רבע כוס יין לבן
שן אחת שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות/אצבעות, אני ממליצה לחתוך לפרוסות דקות.
2. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים.
3. מכניסים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים עד שכל החתיכות מכוסות ברוטב.
4. יוצקים לתבנית.
5. מכסים בנייר אלומיניום וחורצים חריצים קטנים לאוורור.
6. מכניסים לתנור מחומם מראש ל-200 מעלות ואופים כ-45 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה. מדי פעם כדאי לבדוק ולראות אם תפוחי האדמה כבר שחומים מעט מלמעלה, אז תדעו שזה מוכן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון