חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה בעגבניות וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התוספת בתמונה נמצאת מצד שמאל
תפוחי אדמה בעגבניות וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התוספת בתמונה נמצאת מצד שמאל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא שימורים של תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
1 קופסא קטנה (100 גרם) ממרח עגבניות וזיתים
1 עגבנייה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף אבקת מרק בצל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את תפוחי האדמה וקפיצים כדקה-שתיים. מוסיפים את העגבנייה, מקפיצים עוד דקה ומוסיפים כוס מים. מערבבים היטב. מוסיפים את ממרח העגבניות והזיתים ושתי אבקות המרק. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון