הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא שימורים של תפוחי אדמה קלופים ומבושלים
1 קופסא קטנה (100 גרם) ממרח עגבניות וזיתים
1 עגבנייה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף אבקת מרק בצל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את תפוחי האדמה וקפיצים כדקה-שתיים. מוסיפים את העגבנייה, מקפיצים עוד דקה ומוסיפים כוס מים. מערבבים היטב. מוסיפים את ממרח העגבניות והזיתים ושתי אבקות המרק. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון