הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
1 ק"ג תפוחוני אדמה שטופים
2 כפיות מלח גס
מעט מים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן עירית קצוצה
חופן שמיר קצוץ
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את החמאה ותפוחוני האדמה. מוסיפים מעט מים (כך שתהיה מעט תחתית, ליצור אדים במהלך הבישול). זורים מעל את המלח הגס. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות. מפזרים מעל את עשבי התיבול, מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
מגיש:
מקור: הרוזנת היחפה
שתף את המתכון