הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
קופסאת פטריות חתוכות
1 שמנת לבישול
200 גרם גבינה צהובה
בצל גדול
פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה
חותכים את התפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים .
שמים בתבנית מלבנית ומתבלים במלח
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה
מוספים את הפטריות וממשכים לטגן יחד עם הבצל
מוספים את השמנת את הפלפל השחור והמלח .
מורידים מהאש עד שהשמנת נעשית סמיכה
שמים את הגבינה הצהובה על תפוחי האדמה
מעל הגבינה הצהובה שמים את הפטריות ומעל הפטריות מגרדים גבינה צהובה מכניסים
לתנור עד להשחמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון