חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה ובטטה בטעם אלוהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מכינה זאת כתוספת לבשר ואורז או בארוחה חלבית כתוספת חמה ליד סלטים ופשטידות או סתם ככה אם בא לי משהו טעים, טעם אלוהי
תפוחי אדמה ובטטה בטעם אלוהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מכינה זאת כתוספת לבשר ואורז או בארוחה חלבית כתוספת חמה ליד סלטים ופשטידות או סתם ככה אם בא לי משהו טעים, טעם אלוהי
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
1/4 כוס שמן זית
1/2 1 כפות גדושות זעתר
קורט אבקת מרק
אופן ההכנה
את הבטטות ותפוחי האדמה יש לחתוך לרבעים (לחתוך לשני חצאים וכל חצי לחתוך שוב לשני חצאים), לשים בתוך קערת פיירקס עם מכסה או כל כלי המתאים למיקרוגל, למלא במים, לכסות ולבשל במיקרו 10 דקות על חום הכי גבוה. (הבישול בסך הכל שולק אותם מעט וגורם לתפוחי האדמה והבטטות לקבל קריספיות באפיה).
לאחר מכן מסננים היטב את המים, מעבירים את תפוחי האדמה והבטטות לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ושופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות על להזהבה.
הטעם כפי שציינתי "אלוהי" ההכנה פשוטה להפליא, המראה מדהים ועשיר, מבטיחה שתקצרו שבחים מכל וכל בהצלחה!
מגיש: m73
מקור: אישי
שתף את המתכון