הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 תפוחי אדמה בינוניים
2 בטטות בינוניות
1/4 כוס שמן זית
1/2 1 כפות גדושות זעתר
קורט אבקת מרק
אופן ההכנה
את הבטטות ותפוחי האדמה יש לחתוך לרבעים (לחתוך לשני חצאים וכל חצי לחתוך שוב לשני חצאים), לשים בתוך קערת פיירקס עם מכסה או כל כלי המתאים למיקרוגל, למלא במים, לכסות ולבשל במיקרו 10 דקות על חום הכי גבוה. (הבישול בסך הכל שולק אותם מעט וגורם לתפוחי האדמה והבטטות לקבל קריספיות באפיה).
לאחר מכן מסננים היטב את המים, מעבירים את תפוחי האדמה והבטטות לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ושופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות על להזהבה.
הטעם כפי שציינתי "אלוהי" ההכנה פשוטה להפליא, המראה מדהים ועשיר, מבטיחה שתקצרו שבחים מכל וכל בהצלחה!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון