הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
4 תפוחי אדמה
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
קצת פיטרוזליה
מעט עלי סלרי
פלפל מלח
לרוטב
4 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
כף סוכר
3/4 כף פפריקה
1/4 כף כמון
1/2 כף כורכום
1/2 כף ויטה
1/2 כף מלח
כוס מיים
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים ותפוחי אדמה כמו לסנדביץ
(כל תפוח לחתוך לפחות פעמיים)
למלא בבשר טחון (לאחר שעורבב עם הפיטרוזליה ,הבצל והסלרי מלח ופלפל)
אח"כ לתבול את "סנדביץ" בביצה וקמח ולטגן
בנתיים לשים את כל מרכבי הרוטב בסיר ולערבב ולהניח את הסנדביצים בצורה מסודרת
בסיר ולשפוך מעל מיים ולכסות את הכל להניח על הגז ולהביא לרתיחה
ולהנמיך את האש לתת לזה לפחות שעה וחצי על הגז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון