חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה וחצילים ממולאים בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה וחצילים ממולאים בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
4 תפוחי אדמה
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
קצת פיטרוזליה
מעט עלי סלרי
פלפל מלח
לרוטב
4 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
כף סוכר
3/4 כף פפריקה
1/4 כף כמון
1/2 כף כורכום
1/2 כף ויטה
1/2 כף מלח
כוס מיים
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים ותפוחי אדמה כמו לסנדביץ
(כל תפוח לחתוך לפחות פעמיים)
למלא בבשר טחון (לאחר שעורבב עם הפיטרוזליה ,הבצל והסלרי מלח ופלפל)
אח"כ לתבול את "סנדביץ" בביצה וקמח ולטגן
בנתיים לשים את כל מרכבי הרוטב בסיר ולערבב ולהניח את הסנדביצים בצורה מסודרת
בסיר ולשפוך מעל מיים ולכסות את הכל להניח על הגז ולהביא לרתיחה
ולהנמיך את האש לתת לזה לפחות שעה וחצי על הגז.
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון