חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה טעימים ותימניים של שושי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כל ערב שישי אני הולכת לאכול ארוחת שישי חגיגית אצל אמא של חבר שלי. brאמנם היא לא תימניה אך כשיש בן זוג חדש שהוא תימני- היכולת להכין אוכל תימני באה כבר מעצמה. brוכך כל ערב שישי היא מכינה ארוחה נפלאה הכוללת גם תפוחי אדמה נפלאים! brהצלחת של תפוחי האדמה תמיד נשארת ריקה בסוף וכולם נהנים מאוד. br brרוצים גם? brהנה לכם המתכון !
תפוחי אדמה טעימים ותימניים של שושי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמעט כל ערב שישי אני הולכת לאכול ארוחת שישי חגיגית אצל אמא של חבר שלי. brאמנם היא לא תימניה אך כשיש בן זוג חדש שהוא תימני- היכולת להכין אוכל תימני באה כבר מעצמה. brוכך כל ערב שישי היא מכינה ארוחה נפלאה הכוללת גם תפוחי אדמה נפלאים! brהצלחת של תפוחי האדמה תמיד נשארת ריקה בסוף וכולם נהנים מאוד. br brרוצים גם? brהנה לכם המתכון !
הוראות הכנה
מרכיבים
כ-1 כוס קטשופ
10 תפו"א קלופים וחתוכים לרבעים
מלח לפי הטעם
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול קצוץ
1 כפית חווייג' למרק
1 כפית כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד לרתיחה.
בזמן הזה מאדים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן ומוסיפים קטשופ, פפריקה, חווייג' למרק וכמון. לאחר מכן, מוסיפים מהמים של תפוחי האדמה לתערובת (כ-4 מצקות) ומערבבים עם שום. שמים את תפוחי האדמה ברוטב ומבשלים מעט על מנת שתפוחי האדמה יספגו את הרוטב.
**מומלץ קודם להעביר את תפוחי האדמה כי איתם עוברים גם הרבה מים ואז להוסיף עוד מעט מים אם חסר.**
מעבירים את הבלילה לתבנית אלומיניום ואופים בתנור כחצי שעה בחום בינוני עד גבוה.
מגיש: D.S.K
מקור: שושי קינן
שתף את המתכון