חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ורסיה על מנה שמלווה אותנו דורות. המקור הוא מיהדות גרמניה.
תפוחי אדמה מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ורסיה על מנה שמלווה אותנו דורות. המקור הוא מיהדות גרמניה.
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה שלמים (מלוא הסיר),
כ-3-6 בצלים לפי הטעם,
שמן טיגון רגיל,
מלח,פלפל לבן,
סיר,
מחבת.
אופן ההכנה
מבשלים את תפו"א בקליפתם, מצננים,קולפים וחותכים לקוביות בינוניות.
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
במחבת מחממים שמן על להבה בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות,מוסיפים את תפו"א וממשיכים לאט לטגן על אותה האש,מערבבים כל הזמן.
לאחר שעה לערך כשתפו"א כבר רכים דיים ומטוגנים מבפנים (דהיינו-לא לתת טעם של בישול),
מגבירים את האש ומערבבים ליצירת ציפוי קריספי ולטיגון חזק יותר של הבצל.
מתבלים ומגישים.
המנה הזו צריכה להיות נימוחה מאוד ועדינה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון