הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה שלמים (מלוא הסיר),
כ-3-6 בצלים לפי הטעם,
שמן טיגון רגיל,
מלח,פלפל לבן,
סיר,
מחבת.
אופן ההכנה
מבשלים את תפו"א בקליפתם, מצננים,קולפים וחותכים לקוביות בינוניות.
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
במחבת מחממים שמן על להבה בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות,מוסיפים את תפו"א וממשיכים לאט לטגן על אותה האש,מערבבים כל הזמן.
לאחר שעה לערך כשתפו"א כבר רכים דיים ומטוגנים מבפנים (דהיינו-לא לתת טעם של בישול),
מגבירים את האש ומערבבים ליצירת ציפוי קריספי ולטיגון חזק יותר של הבצל.
מתבלים ומגישים.
המנה הזו צריכה להיות נימוחה מאוד ועדינה.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון