חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים ומומלץ בחום.
תפוחי אדמה ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים ומומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
10-תפוחי אדמה
300-גרם בקר טחון
300-גרם עוף טחון
1-בצל קצוץ
3-שיני שום כתוש
½-כוס פטרוזיליה קצוצה
1-כפית מלח
1-כפית כמון
½-כפית אבקת צ'ילי
1-כפית פפריקה מתוקה
½-כפית פלפל שחור גרוס
3-כפות קטשופ
1-ביצה
לציפוי:
½-כוס פירורי לחם
2-ביצים טרופות
לרוטב:
2-כוסות מים
4-כפות רסק עגבניות
¼-כפית פלפל שחור טחון
½-כפיתץ פפריקה מתוקה
½-כפית כמון
½-ליטר שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
לקלף ולשטוף תפוחיח אדמה,לחצות ולא עד הסוף,להשרות במים+1-כפית מלח כשעה.
להוסיף לבשר את כל המצרכים וללוש/לערבב היטב, להניח חצי שעה.
למלא בבשר תפוחי אדמה חצויים.
לטבול תפוחי אדמה ממולאים בפירורי לחם וביצה,לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
לסדר בתבנית אפיה חסינת חום את תפוחי האדמה המטוגנים.
לערבב את חומרי הרוטב היטב ולצקת מעל.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור מחומם ( 180°C ) כ-45-עד 50 דקות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חברה
שתף את המתכון