הוראות הכנה
מרכיבים
10-תפוחי אדמה
300-גרם בקר טחון
300-גרם עוף טחון
1-בצל קצוץ
3-שיני שום כתוש
½-כוס פטרוזיליה קצוצה
1-כפית מלח
1-כפית כמון
½-כפית אבקת צ'ילי
1-כפית פפריקה מתוקה
½-כפית פלפל שחור גרוס
3-כפות קטשופ
1-ביצה
לציפוי:
½-כוס פירורי לחם
2-ביצים טרופות
לרוטב:
2-כוסות מים
4-כפות רסק עגבניות
¼-כפית פלפל שחור טחון
½-כפיתץ פפריקה מתוקה
½-כפית כמון
½-ליטר שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
לקלף ולשטוף תפוחיח אדמה,לחצות ולא עד הסוף,להשרות במים+1-כפית מלח כשעה.
להוסיף לבשר את כל המצרכים וללוש/לערבב היטב, להניח חצי שעה.
למלא בבשר תפוחי אדמה חצויים.
לטבול תפוחי אדמה ממולאים בפירורי לחם וביצה,לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
לסדר בתבנית אפיה חסינת חום את תפוחי האדמה המטוגנים.
לערבב את חומרי הרוטב היטב ולצקת מעל.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור מחומם ( 180°C ) כ-45-עד 50 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון