חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה עם שמנת מתוקה וגבינה צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קצת שונה מהאחרים אבל גם מתכון שהמצאתי
תפוחי אדמה עם שמנת מתוקה וגבינה צהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קצת שונה מהאחרים אבל גם מתכון שהמצאתי
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 1 קרטון שמנת
2. גבינה צהובה מגורדת
3. 4-6 תפוחי אדמה
4. כפית מלח גס
אופן ההכנה
לוקחים את התפוחי אדמה מקלפים ומבשלים 15 בסיר עם מים רותחים עם כפית מלח גס מוצאים את התפוחי אדמה פורסים כמו לשניצל בערך 2-3 ס"מ עובי. מסדרים בתבנית שלא יהיה אחד על השני מפזרים קצת גבינה צהובה לוקחים סיר עם שמנת מתוקה על אש קטנה 5 דקות ומפזרים על התפוחי אדמה והגבינה צהובה ומכנסים לתנור שחומם לחום של 180°c ל-20 דקות ואחרי זה בודקים אם זה מספיק רך וגם לפי הצבע אם צריך עוד, מוספים עוד אבל בחום של 160°c שלא ישרף.
מגיש: dagan12
מקור: מתכון שאני המצאתי
שתף את המתכון