הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה בכמות הרצויה
שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי-האדמה, חותכים לריבועים גדולים ומוסיפים אותם לסיר עם מים רותחים.
מבשלים כ-5 דקות. מכניסים לקערה ומוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן (כמה שיותר יוצא יותר קראנצ'י) ומערבבים היטב היטב עד שכל הצדדים מכוסים בשמן.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-10 דקות. מנמיכים ל-180 מעלות ואופים כשעה או עד שתפוחי האדמה זהובים. הוספת שמן באמצע האפיה מעל תפוחי האדמה מעלה את רמת הפריכות.
טעים בטירוף..
מגיש:
מקור: לונדון
שתף את המתכון