חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה / ציפס אפויים בטעם שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה / ציפס אפויים בטעם שום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 שיני שום כתושות
6 כפות שמן זית כתית מעולה
4 תפוחי אדמה אדמדמים כל אחד וחותכים 12 פרוסות
3 כפות עמילן תירס / קורנפלור
1.5 כפיות מלח ים גס
1 כף כפית פלפל שחור טחון טרי
½ כפית שום אבקה
1/4 כפית אבקת צילי
1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונאלי)
אופן ההכנה
1. שוטפים וחותכים את תפוחי האדמה (ניתן עם הקליפה)
2. מכניסים את תפוחי האדמה למיקרו ל 5 דקות (לריכוך חלקי)
3. מעבירים לקערה ומוסיפים את שער החומרים ומערבבים היטב
4. מעבירים לשקית קוקי או משטחים על מגש מצופה בנייר אפיה
5. מעבירים לתנור שחומם ל 200 מעלות ל כ 30 עד 40 דקות (יש להפוך את השקית מידי פעם או להפוך את תפוחי האדמה על התבנית)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון