הוראות הכנה
מרכיבים
שני קילו תפוחי אדמה קטנים
5 כפות גדושות אבקת מרק בצל
שמן זית
אופן ההכנה
לשטוף את תפוחי האדמה וליבש אותם במגבת.
להניח את תפוחי האדמה על תבנית אפיה שתכיל את כל התפוחים השכבה אחת,לשפוך עליהם שמן זית , לפזר מעל אבקת מרק בצל , לערבב הכל בידיים כדי שתפוחי האדמה יכוסו בשמן ובאבקת מרק הבצל.
להכניס לתנור בחום בינוני, אחרי 3/4 שעה לערבב שוב(בכף הפעם...) ולהחזיר לתנור לעוד חצי שעה.
וזהו!
בתאבון....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון