חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה "רוסט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מצויינת שהולכת עם כל דבר - עוף בתנור, רוסטביף, סטייק, הכל!
תפוחי אדמה "רוסט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת מצויינת שהולכת עם כל דבר - עוף בתנור, רוסטביף, סטייק, הכל!
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות עבות (2-3 ס"מ)
שמן זית
אבקת מרק בצל (אני ממליץ על קנור)
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם רכים אך לא מוכנים לחלוטין.
מסננים ומייבשים על מגבת נייר. מצננים כ- 15 דקות.
מחממים בינתיים תנור ל- 200 מעלות
מערבבים שמן זית עם אבקת מרק בצל - טועמים את התערובת ומוודאים שהיא טעימה - לא מלוחה מדי (יותר מדי אבקת מרק) ולא חסרת טעם (יותר מדי שמן).
טובלים כל פרוסה בתערובת השמן ומניחים בתבנית בשכבה אחת.
אופים בתנור כ- 45 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים מעט ופריכים. צבע הציפוי צריך להיות "מט" ולא מבריק
מגיש: kling0n
מקור:
שתף את המתכון