חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי עץ בקרמל (כמו שילדים אוהבים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל הילדים אוהבים את זה
תפוחי עץ בקרמל (כמו שילדים אוהבים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל הילדים אוהבים את זה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחים ירוקים בינוניים
6 שיפודי עץ או מקלות ארטיק
לציפו הקרמל:
2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
2/3 כוס שמן צימחי
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כפית מלח
1 כף מיץ פטל אדום
אופן ההכנה
1. משפדים את תפוחי העץ על שיפוד עץ או מקל ארטיק
2.בסיר בינוני מערבבים 2 כוסות סוכר עם כף מים עד שהסוכר מתגבש ומתחיל להזהיב מוסיפים את יתרת המים וממשיכים לערבב מוסיפים פנימה את שאר החומרים פרט לשמן ומביאים את התערובת
להזהבה קלה תוך בחישה מתמדת מורידים לרגע מהאש (זהירות זה לוהט) ומוסיפים פנימה את השמן תוך בחישה (התערובת תירחש ותרעש) מחזירים לאש עד קבלת צבע קרמלי (זהירות לא לשרוף)אחרי 5 דקות קירור מכניסים את תפוחי העץ כשהם משופדים לסיר ומסובבים עד שהם מצופים בקרמל לקבלת ציפוי עבה חוזרים על פעולת הטבילה.
מעבירים לתבנית אלומיניום שצופה במעט שמן בעמידה ומקררים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון