חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי עץ ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אחרונה טעימה ומרשימה בכל אירוח
תפוחי עץ ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה אחרונה טעימה ומרשימה בכל אירוח
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ מסוג גראנד
קינמון
סוכר
צימוקים
יין אדום
מעט מרגרינה/חמאה
אופן ההכנה
להוציא את ליבת תפוח העץ במכשיר המיועד לכך.
בקערית קטנה לערבב:
קינמון, סוכר, צימוקים
להכניס את התערובת לתוך תפוח העץ בעזרת כפית
"לסגור" את הפתח עם חתיכה קטנטנה של מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
להניח בתבנית ולשפוך מעל יין אדום מתוק.
לאפות בתנור עד שהתפוחים רכים.
להגיש חם בתוספת גלידת וניל . טעים מאד גם בהגשה כקינוח קר.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון