הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ מסוג גראנד
קינמון
סוכר
צימוקים
יין אדום
מעט מרגרינה/חמאה
אופן ההכנה
להוציא את ליבת תפוח העץ במכשיר המיועד לכך.
בקערית קטנה לערבב:
קינמון, סוכר, צימוקים
להכניס את התערובת לתוך תפוח העץ בעזרת כפית
"לסגור" את הפתח עם חתיכה קטנטנה של מרגרינה בטעם חמאה או חמאה
להניח בתבנית ולשפוך מעל יין אדום מתוק.
לאפות בתנור עד שהתפוחים רכים.
להגיש חם בתוספת גלידת וניל . טעים מאד גם בהגשה כקינוח קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון