הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בגודל בינוני (עם הקליפה)
1 בקבוק רוטב צ'ילי חריף מתוק (250-300 מ"ל)
מעט שמן
אופן ההכנה
משמנים תבנית במעט שמן. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כארבעים דקות. מוציאים מהתנור ויוצקים מעל את רוטב הצ'ילי. מערבבים היטב ומחזירים לתנור לאפייה של כרבע שעה נוספת. לפני ההגשה ניתן לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה או עירית.
מגיש:
מקור: חוברת מתכוני הפסח של קנור
שתף את המתכון