חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה ברוטב -צילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שאפשר להכין בכמה צורות תמיד תצא טעימה ובטעם של עוד brטיגון -בישול או בתנו או משולב שיוצא הכי טוב והכי טעים
תפוח אדמה ברוטב -צילי מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה שאפשר להכין בכמה צורות תמיד תצא טעימה ובטעם של עוד brטיגון -בישול או בתנו או משולב שיוצא הכי טוב והכי טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 בצל
שום כתוש (לפי אהבה שום מומלץ הרבה שום)
1 מיכל שמנת לבישול
מלח
רוטב צילי מתוק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות בגודל של 1.5 סמ על 1.5
מטגנים את תפוח האדמה כמו ציפיס עד שקצת מזהיב .מעבירים לתבנית
חסינה מפזרים את הבצל השום ומלח מערבים קלות (לא לפורר טת תפוח האדמה)ומפזרים
למעלה את רוטב הצילי
מי שאוהב חריף יוסיף הרבה צילי רבע בקבוק מי שלא אוהב חריף יוסיף פחות
מעל הכל לצקת את שמנת לבישול
לכסות בניר כסף ולתנור ב180 מעלות לרבע שעה
אפשרות 2
במקום לטגן את תפוחי האדמה
לבשל את הקוביות חצי כישול שלט יהיו רכות מדי
ואחר כך כמו באפשרות השניה לתנור ל20 דקות מכוסהבניר כסף
ועוד כ15 דקות ללא ניר כסף להשחמה
בתאבון ותהנו
מגיש: spidi
מקור: שגיא גרין
שתף את המתכון