חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח בדבש תמרים עם פירורי ביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שפורסם בעיתון קול העמק שבצפון. מתפרסם כאן למען חברינו מהמרכז והדרום.
תפוח בדבש תמרים עם פירורי ביסקויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שפורסם בעיתון קול העמק שבצפון. מתפרסם כאן למען חברינו מהמרכז והדרום.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי גרנד אלכסנדר
6 כפות דבש תמרים
8 כפות צימוקים
1/2 1 כוסות פירורים דקים של ביסקויטים
60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כפית פלפל אנגלי גרוס בינוני או קינמון
2/3 כוס אגוזי לוז קלויים ומרוסקים
תבנית בגודל 20 20X
אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הביסקויטים, המחאה, הסוכר והפלפל האנגלי בידיים לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
חותכים מכסה מכל תפוח.
מחוררים את התפוח, מוציאים את הגרעינים ומעט מבשרו של התפוח.
ממלאים בכל תפוח כף דבש תמרים וכף צימוקים.
מניחים פירורים בפתח כל תפוח ומהדקים היטב בכף היד.
מפזרים את הפירורים הנותרים באופן שווה על התפוחים.
אופים במרכז תנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 40 דקות או עד שהתפוח רך.
מניחים כל תפוח במרכז צלחת ומעטרים מסביב בחצי כף דבש תמרים וכף של צימוקים.
מגיש: ליאת
מקור: רחל מייזלס קול העמק שבצפון
שתף את המתכון