הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחים אדומים גדולים
3 כוסות סוכר
חצי בקבוק צבע מאכל אדום [ או רבע כוס תרכיז פטל אדום אם משתמשים בתרכיז להוריד כוס סוכר ]
כפית תמצית רום
4 מקלות שפדלים [ מקלות ארטיק או מקלות רופא לבדיקת הגרון]
אופן ההכנה
מבשלים בסיר קטן את כל החומרים להוציא התפוחים והמקלות עד שמתקבל נוזל אדום ודביק
נועצים בכל תפוח מקל
טובלים את התפוח בנוזל הדביק ומחזיקים כמה דקות עד שהנוזל חדל לטפטף ומתחיל להתקשות
מוצאים מהסיר ומנחים על נייר כסף להתקשות מלאה וצינון
בתאבון
מגיש:
מקור: מרציאנו
שתף את המתכון