חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוצ'יפס (תפוחי אדמה) בגרסה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כן כן.. תפוצ'יפס בדיוק כפי שקונים -ניתן להכין בקלות גם בבית ובמגוון טעמים.
תפוצ'יפס (תפוחי אדמה) בגרסה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כן כן.. תפוצ'יפס בדיוק כפי שקונים -ניתן להכין בקלות גם בבית ובמגוון טעמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
המתכון מובא אליכם במנה קטנה שמספיקה לאדם יחיד.
הכפילו את הכמויות בהתאם לצורך.
תפוח אדמה.
כף שמן צמחי (כמו קנולה).
כחצי כפית מלח או כל תיבול אחר.
ניתן לתבל בשום, פלפל, צ'ילי, גבינת פרמזן או כל דבר אחר שעולה על דעתכם.
אופן ההכנה
1. קלפו את תפוח האדמה.
2. פרסו את תפוח האדמה דק ככל הניתן -מנדולינה תקל עליכם מאוד.
שימו לב -ככל שהפרוסות דקות יותר -הן יהיו מוכנות מהר יותר ויקטן הסיכוי כי אלה לא יהיו פריכים. אז חתכו דק או השתמשו במנדולינה (מומלץ!).
שפכו כף שמן צמחי כגון קנולה על פרוסות תפוח האדמה וערבבו היטב.
מרחו בשמן צלחת גדולה ופזרו את הפרוסות.
חממו במיקרו בין 3 ל-6 דקות בהתאם לעוצמת המיקרו שלכם -עד שתפוחי האדמה יחלו להשחים.
בעודם חמים -זרו מלח או כל תבלין אחר על הצ'יפסים וחכו עד שיצטננו.
המשיכו בבישול הפרוסות הנותרות.
אפשרות ב':
תפוצ'יפס אמיתי מטוגן בשמן עמוק.
לאחר שפרסתם את תפוחי האדמה לפרוסות דקיקות ניתן לטגנם בשמן עמוק (מומלץ טמפרטורה של 160 מעלות צלזיוס) למשך 3 דקות.
מגיש: engeloded
מקור:
שתף את המתכון