הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינוניים
300 גרם בשר טחון
1בצל גדול
2 כפות שמן
3 שיני שום
מלח פלפל פפריקה
כף רסק עגבניות
3ביצים (מופרדות)
חצי כפית כמון
אופן ההכנה
לשטוף את החצילים ולבשלם כמו שהם במי מלח עד שיתרככו. לאחר לסנן ולחצותם לחצי כל אחד להוציא בכפית את בשר החציל ולקצוץ דק. לערבב עם הבשר הטחון, השום, החלמונים מהביצים והתבלינים. להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת בקיפול. למלא את חצאי החצילים ולאפות בכלי פיירקס משומן היטב בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-50 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון