הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אגוזי לוז קלויים
100 גרם חמאה
150 גרם סוכר
כפית מי זוהר
2 כפות סירופ תירס .
אופן ההכנה
מניחים נייר אפיה משומן היטב בתבנית אפיה .
ממסים את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה ומוסיפים את הסוכר וסירופ התירס. להוסיף את האגוזים ומיי הזוהר ולערבב היטב .
מגבירים את האש ל 4 דקות עד הזהבה קלה .
מסירים מהאש ומוזגים לתבנית האפיה ומשטחים על התבנית .
מצננים ל 20 דקות חותכים לפיסות ומאחסנים בכלי אטום .
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון