הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ "גרנד" קלופים וחתוכים קוביות גדולות
100 גרם צימוקים ואגוזים קצוצים גס
כף קינמון
3 כפות יין אדום מתוק
רבע כוס סילאן
2 ביצים שלמות
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל ועוד 2 כפות.
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל.
אופן ההכנה
1.בקערה מניחים את כל החומרים ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה לערבב הכל בכף.
2.לשמן תבנית 26 ולצקת את הבלילה.
3.לפני האפיה-לזלף מעט סילאן נוסף סילאן על פני העוגה-לא הרבה
4.ולהכניס לאפיה בחום 180 לשעה לערך ולפי הצורך להוסיף כל פעם 5 דקות.
5.לבדוק בעזרת קיסם עץ באם מוכנה.
6.לקרר היטב לפני הפריסה.
הערה -העוגה יוצאת מאד לחה ונימוחה ואין צורך להרטיבה.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון