חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק עיראקי במילוי גרגירי חומוס טחון נוסח קירקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שווה את המאמץ מתכון של נגי br
סמבוסק עיראקי במילוי גרגירי חומוס טחון נוסח קירקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שווה את המאמץ מתכון של נגי br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קל' קמח רגיל.
2 כפות שמרים יבשים.
3/4 כף מלח.
1 כף סוכר.
2 כוסות מים מהברז.
3/4 כוס שמן.
למילוי
1/2 ק"ג חומוס במי - ברז.
4 בצלים קצוצים דק
1 כף כורכום
1/4 כפית פלפל אדום חריף
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
לבצק
1.בקערה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים היטב את כל המצרכים לגלגל לכדור.
עוטפים בניילון ולהניח לתפיחה . כשעה .
למלית
1.יום לפני ההכנה להשרות בסיר גדול את החומוס במים ללילה ומסננים
2.מבשלים את החומוס במים עם 1/2 כף מלח.1/2 בישול לא לגמרי מבושל.
3.טוחנים את החומוס ומוסיפים 4 בצלים קצוצים תבלינים 1 כף כורכום, אם רוצים פיקנטי
יש להוסיף 1/4 כפית פלפל אדום חריף. 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית פלפל לבן.
לערבב את הכל וחשוב מאוד לטעום ולשפר טעמים.
4. בסיר טיגון או מחבת עמוקה ממלאים שמן כשהשמן רותח מטגנים משני הצדדים את הבצק
ומניחים על נייר סופג שמן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נאגי
שתף את המתכון