הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קינואה
2 כפות שמן זית
1.5 כוסות מים
1.5 כפיות מלח
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע פלפל צ'ילי קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן קנולה
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים בסיר קטן את שמן הזית. מוסיפים את הקינואה ומערבבים כדקה ביחד. מוסיפים כפית מלח ואת המים. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד עשרים דקות. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים את הקינואה לקערה ומערבבים עם יתר החומרים. שומרים במקרר עד להגשה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון