חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס שוקולד עם מילוי שוקולד חם נוסח שרתון ת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס שוקולד עם הפתעה שנפתח ניגר מתוכו שוקולד נוזלי
מאפינס שוקולד עם מילוי שוקולד חם נוסח שרתון ת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס שוקולד עם הפתעה שנפתח ניגר מתוכו שוקולד נוזלי
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס (150 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כוס (150 מ"ל) חלב
2 ביצים
200 גרם פירורי עוגיות (או פירורי עוגה ותיקה)
למלית:
100 גרם שוקולד מריר
50 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
המלית: שוברים את השוקולד לקוביות קטנות וממיסים במיקרוגל כחצי דקה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שכל הגושים נעלמים (אם צריך מחממים במיקרוגל עוד חצי דקה). משהים לצינון בטמפרטורת החדר.
העוגה: שמים את השוקולד, השמנת והחלב בסיר בינוני ומחממים עד שהשוקולד נמס והנוזל אחיד. מסירים מהאש. מוסיפים את הביצים תוך כדי טריפה קלה. מוסיפים גם את פירורי העוגיות, ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה.
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות). משמנים 10 תבניות סופלה אישיות או תבניות מאפינס.
ממלאים את התבניות (או השקעים) בעיסה, עד למחצית מגובהן, שמים במרכזה של כל מנה כפית גדושה מהמלית ומכסים בשארית העיסה, אופים כחצי שעה, או עד שהעוגות יציבות (אפשר לטלטל את התבנית ולבדוק אם העוגות רוטטות עדיין). מקררים כ-10 דקות ומגישים.
אפשר לאחסן את העוגות במקרר עד כ-4 ימים ולחמם שוב לפני הגשה. מומלץ להגיש בתוספת גלידה, קצפת או רוטב וניל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון