הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שקדי עגל חלב חתוכים לקוביות 3.5 3.5X
כ-16 ענפי רוזמרין טרי
4 כפות שמן זית
מלח גס ופלפל גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחם גבוה 250 מעלות או מצלית (מחבת פסים על הגז)
2. חותכים את שקדי העגל לכ-16 קוביות בגודל 3.5 3.5X
3. מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף בקוביית עגל (בכדי להקל את השיפוד משפדים תחילה בשיפוד מתכת או עץ כי הוא קשה לחירור).
4. מתבלים את השקדים במלח גס ופלפל גרוס.
5.מחממים שמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד. מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות מכל צד. (באם משתמשים במצלית אין צורך לטגן בנפרד)
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון