הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מחמאה
1 כוס סוכר לבן
21 כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
21 2 כוסות קמח תופח
1 שקית (300 ג"ר) שוקולד צ'יפס
1 כוס אגוזים או פקאנים קצוצים דק
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מערבלים את המחמאה עם הסוכר הלבן והחום במערבל. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל, ממשיכים לערבל עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שנוצר בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס והאגוזים ובוחשים בעזרת כף עץ. מרפדים תבניות אפיה שטוחות בנייר אפיה. צרים עוגיות כדוריות בעזרת שתי כפיות ומניחים במרחק מה זו מזו. אופים בתנור המחומם במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
שמים על רשת לצינון ושומרים בקופסאות אטומות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון