חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט שעועית ירוקה עדינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד מן הסלטים שקל מאד להכין והוא טעים ובריא. brאפשר להכין יום קודם לבוא האורחים ולשמור במקרר.
סלט שעועית ירוקה עדינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד מן הסלטים שקל מאד להכין והוא טעים ובריא. brאפשר להכין יום קודם לבוא האורחים ולשמור במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (800 גרם) שעועית עדינה שלמה (סנפרוסט)
4 בצלים קטנים
4 שני שום
4 כפיות אבקת מרק פטריות (רק האבקה -מסוננת מן הפטריות היבשות)
מעט מלח דק
3-4 כפות שמן זית כתית
1 כפית סירופ מייפל משובח.
אופן ההכנה
לנקב מספר נקבים בשקית האפונה העדינה - לבשל עם השקית, במיקרוגל 10 -15 דקות (תלוי בעצמת המיקרוגל) עד שתתרכך.
להוציא בזהירות ולקרר במי קרח (להפסקת הבישול) . להוציא את המים ע"י סינון במסננת.
לטגן את הבצלים והשום(חתוכים דק,דק) במחבת עם שמן זית תוך ערבוב ,עד השחמה.
להוסיף את הבצל המטוגן לשעועית ולערבב. לטעום ולתקן תיבול ע"י מעט מלח דק.
לפזר אבקת מרק הפטריות (אפשר להשתמש במסננת קטנה לפזור אחיד)
לסיום להוסיף כפית סירופ מייפל ולבחוש בעדינות.
מגיש: amitsur
מקור: אורה זמיר
שתף את המתכון