חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


התפוח של דודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לחבר יקר דודו
התפוח של דודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לחבר יקר דודו
הוראות הכנה
מרכיבים
3.1/2 תפוחי אדמה גדולים וארוכים
250 גרם בשר טחון מעורבב עם שומן כבש
1 כף מרק עוף
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת קארי
פלפל שחור גרוס טרי
מלח לפי הטעם
1 בצל קצוץ ומטוגן
1/3 חבילת פטרוזיליה קצוצה
2.1/2 כוסות מים
אופן ההכנה
הכנת תערובת הבשר
לערבב את הבשר עם הבצל והפטרוזיליה הסודה לשתייה פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
הכנת התפוח של דודו
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לחצי.
לחתוך את הקצה (השפיץ) כדי ליצור בסיס לתפוח האדמה.
בכפית לרוקן את חצי התפוח כד ליצור כוסית.
למלא כל כוסית עם תערובת הבשר ולהניח בתבנית.
הכנת הרוטב.
בסיר קטן עם המים והתבלינים להביא לרתיחה.
להעביר את הרוטב לתבנית. עד לכיסוי תפוחי האדמה. עם נגיעה קלה בבשר.
להכניס לתנור בחום של 250 מעלות ל 30-20 דקות , עד לקבלת בשר צרוב.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון