חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל חריף ירוק/אדום מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ירוקים/ אדומים חריפים (בחורף עוד יותר) brאני אישית מת עליהם
פלפל חריף ירוק/אדום מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ירוקים/ אדומים חריפים (בחורף עוד יותר) brאני אישית מת עליהם
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים חריפים ירוקים אדומים
1/4 כוס שמן איכותי (לא זית)
3 שיני שום כתוש
1/2 כפית מלח גס
3 כפות לימון טרי
אופן ההכנה
1. במחבת מחממים את השמן
2. מחוררים עם מזלג את הפלפל (זהירות באם לא תחוררו צפו לביקוע לא רצוי שילכלך את
המטבח בשמן)
3.מטגנים את הפלפל במחבת מכוסה על אש בינונית הופכים מדי פעם
עד שקליפתו משנה צבעה כמהה ומזהיבה
4.למקפידים מוציאים מקררים כמה שניות ומקלפים את הקליפה.
5.מעבירים כמה כפות שמן מהטיגון לכלי איחסון שניתן לאוטמו
6.מעבירים את הפלפל לכלי ובוזקים מעליו מעט מלח גס והשום.
7.מקררים לחם החזר ואוכלים
*** ניתן לאכסן בכלי אטום עד שבוע במקרר
*** ניתן להחליף את הלימון בשמן בלסמי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון