הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
דג אמנון במשקל 350-400 גר'
1 עגבניה פרוסה
חופן נענע קצוץ גס
1 כוס שמן זית
תערובת תבלינים
1 כפית שטוחה כמון
1 כפית שטוחה פלפל שחור
1 כפית שטוחה חווייג' למרק
1 כפית שטוחה הל טחון
מלח גס לפי הטעם
2 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. חורצים את הדג משני הצדדים ומניחים על תבנית.
2. מקפיצים קלות במחבת את שאר החומרים.
3. ממלאים את הדג בתערובת ומורחים היטב בשאר התערובת מכל הצדדים.
4. מכניסים לתנור לכ-15 דקות בחום של 180 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון