הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בקלה מיובשת ללא עור ועצמות
2 פלפלים יבשים אדומים מתוקים
½ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את הדג המיובש במים במשך 24 שעות ודואגים להחליף מים לפחות פעמיים. מרככים את הפלפלים האדומים במים. חותכים את הדג לחתיכות. מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את הבצל והשום עד לריכוך קל. מוסיפים את הדג והפלפלים. מתבלים במלח ופפריקה ומכסים במים. מכסים ומבשלים על סף רתיחה כחצי שעה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון