הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם דג נזיר מבושל ומפורר
200 גרם קלמארי קטנים מבושלים
200 גרם חסילונים מבושלים וקלופים
200 גרם מולים מבושלים וקלופים
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 עגבניות קטנות מוצקות חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ דק
1 כף חומץ שרי
1 כף מיץ לימון
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים בעדינות את הדגים, פירות הים והירקות בקערה. מערבבים בנפרד את החומץ, מיץ הלימון, מלח, פלפל ושמן הזית. יוצקים את הרוטב הנוצר על הסלט שבקערה. מערבבים היטב את הכל ומוודאים כי הרוטב מכסה היטב את כל המצרכים. משהים לחצי שעה לפחות לספיגת טעמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון