חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל טונה עם שבלולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל טונה עם שבלולים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות
2 עגבניות תמר מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 קישואים פרוסים
½ כוס שרי
1 כוס ציר דגים
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
1 עלה דפנה
4 שיני שום קצוצות
½ ק"ג פילה טונה חתוך לקוביות
½ ק"ג שבלולים ללא שריון
1 כף שקדים קלויים
מספר חוטי זעפרן
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר עמוק. מאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ואת תפוחי האדמה. מבשלים יחד כחמש דקות. מוסיפים את הקישוא. מוסיפים את השרי, ציר הדגים, מעט מלח ופלפל, שני סוגי הפפריקה ועלה הדפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה. מוסיפים את הטונה והשבלולים ואם יבש מדי אז גם מעט מים. מכסים ומבשלים כרבע שעה. כותשים עם עלי ומכתש את השקדים עם השום, הזעפרן, הפטרוזיליה וכף מנוזלי הבישול. מוסיפים את התערובת לסיר חמש דקות לפני תום הבישול.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון