הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
250 גרם בשר בקר טחון
1 חזה עוף נקי מעצמות חתוך לקוביות קטנות
200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה פרוסה דק
1 בצל קצוץ דק
2 כפיות פירורי לחם
50 גרם חמאה
60 גרם קמח
2 כוסות ציר עוף
2 כוסות חלב
1 כפית תימין
1 כף פטרוזיליה קצוצה
קורט אגוז מוסקט
400 גרם קנלוני מוכן לשימוש
חמאה לשימון
100 גרם גבינה צהובה מגורת
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת עמוקה. משחימים את הבשר הטחון עם חזה העוף, הכבד, הבצל והכרישה. מסירים מהאש. מערבבים פנימה את פירורי הלחם יחד עם מעט מלח ופלפל. ממיסים את החמאה בסיר אחר ומערבבים פנימה את הקמח. מבשלים עד שהתכולה הופכת צהובה. מוסיפים את הציר והחלב תוך כדי ערבוב רצוף. כאשר התערובת חלקה מרתיחים ומייד מעבירים לאש נמוכה למשך 10 דקות להסמכה. מתבלים את הרוטב בתימין, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. ממלאים את הקנלוני בתערובת הבשר ומניחים בתבנית ששומנה בחמאה. יוצקים את הרוטב מעל ומפזרים גבינה מגוררת. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 25 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון