חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם ארנבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם ארנבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ארנבת מחולקת ל-8 (שומרים כבד בנפרד)
100 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
4 עגבניות בשלות, קלופות וחתוכות לקוביות
מספר חוטי זעפרן
2 תחתיות ארטישוק טריות חצויות
250 גרם אפונת גינה קלופה
200 גרם אורז
1 כף פטרוזיליה טרייה
אופן ההכנה
מחממים שני שלישים משמן הזית בסיר ומטגנים את הארנבת עד להזהבה. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ומטגנים קלות ביחד. מחזירים לסיר את הארנבת ומוסיפים 6 כוסות מים. מוסיפים את הזעפרן ומערבבים. מרתיחים ומכסים לבישול של 20 דקות. מוסיפים את האורז, האפונה והארטישוק ומבשלים 20 דקות נוספות. בינתיים מטגנים את כבד הארנבת בשארית השמן. בעזרת מכתש ועלי כותשים את הכבד עם השמן והפטרוזיליה ליצירת ממרח. 5 דקות לסיום הבישול מוסיפים לסיר את ממרח הכבד. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון