הוראות הכנה
מרכיבים
4 צלעות קטנות של חזיר
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצים דק
200 גרם בשר נקניקיות צ'וריסוס
3 עגבניות תמר קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס ציר בקר
250 גרם אטריות למרק
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים את צלעות החזיר בשמן הזית היטב משני הצדדים על מחבת עמוקה. מוציאים את הבשר ומוסיפים את הבצל והשום לטיגון עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את בשר הנקניקיות להשחמה. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשלוש דקות ביחד. יוצקים את ציר הבקר ומבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט ונהיה עשיר. מוסיפים את האטריות ומערבבים. מוסיפים את הפפריקה ומחזירים את צלעות החזיר. מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי. מבשלים לקבלת אטריות "אל דנטה". מתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון