הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חומוס יבש מושרה ללילה
500 מ"ל ציר ירקות
100 מ"ל שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום פרוסות דק
250 גרם פטריות ירדן חתוכות גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מביאים את החומוס לידי רתיחה בציר הירקות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ביחד כחצי שעה. מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מספר דקות. מוסיפים את תכולת המחבת לחומוס ומבשלים ביחד כרבע שעה. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון