חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאכל חצילים ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מדהים. חובה לנסות!
מאכל חצילים ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מדהים. חובה לנסות!
הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים פרוסים
1 כוס שמן זית
4 תפו"א פרוסים דק
2 קישואים גדולים פרוסים
4 שיני שום פרוסות
1 ק"ג עגבניות מוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות
מלח ופלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה
זורים מלח על פרוסות החצילים ומשהים לשעה. מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה. מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה. מעבירים לתבנית ומפזרים עליהם מלח. מטגנים קלות את החצילים באותו שמן. מספיגים משמן עודף ומניחים על תפוחי האדמה. מטגנים את הקישואים באותו שמן. מניחים על החצילים ומתבלים במעט מלח ופלפל. נפטרים מרוב השמן במחבת אך משאירים קצת. מטגנים בשמן הנותר את השום להזהבה. מוסיפים את העגבניות לבישול קצר תוך כדי ערבוב. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח, פלפל וקורט סוכר. מעבירים את הירקות לכלי הגשה ויוצקים עליהם את הרוטב.
ניתן להגיש חם או קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון