הוראות הכנה
מרכיבים
8 סרדינים גדולים יחסית ללא הראש
למילוי :
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כף עירית קצוצה
שן שום קצוצה
קורט מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה
כף שמן זית
לציפוי הצנוברים :
1 ביצה
2 כפות קמח
200 גרם צנוברים קלויים וקצוצים.
לסלסת עגבניות:
3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
שמן זית
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ההכנה:
1.מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
2.מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
3.ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב עם קיסם עץ.
4.מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ו
מהדקים היטב.
5.מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.
מגיש:
מקור: דוד ביטון שרתון תא
שתף את המתכון