הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם סינטה פרוסה לנתחים בעובי של 3 מ"מ
למרינדה:
1 שן שום מעוכה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית שמן סומסום
1 כפית חרדל
4 כפיות סילאן
גבעול טימין
אופן ההכנה
1.משרים את הסינטה בכל מרכיבי המרינדה למשך שעה לפחות.
2.מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה, ושמים כפית שמן לטיגון, ברגע שהשמן מעלה עשן
מניחים את פרוסות הסינטה על המחבת וצורבים אותה מכל צד כ-45 שניות.
3.ממליחים מפלפלים ומגישים מיד על מצע פירה תפוחי אדמה ובתוספת פלפל שושקה קלוי
ומקולף שהושרה בשמן זית ושום.
מגיש:
מקור: שף דני ביטון שרתון תא
שתף את המתכון