הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חזה הודו חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
1 שן שום קצוצה
2 כפות שקדים קצוצים
1 עלה דפנה
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס יין לבן
1 כוס ציר עוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים את ההודו מכל הכיוונים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מטגנים את הבצל והשום בסיר עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את השקדים ומטגנים קלות. מוסיפים את עלה הדפנה והעגבניות. יוצקים את היין ואת ציר העוף. מחזירים את ההודו לסיר, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כחצי שעה.
מגישים כחצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון