הוראות הכנה
מרכיבים
4 שלווים
1 כף חמאה
1 בוקה גרני המורכב מטימין, אורגנו ורוזמרין
2 עלי דפנה
2 בצלים קטנים קצוצים דק
1 כף קמח
8 תאנים טריות קלופות
200 מ"ל יין לבן
1 כף שוקולד מריר מגורר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משפשפים את השלווים במלח ופלפל וקושרים אותם לפורמה אחידה. משמנים כלי אפייה בחמאה. מניחים בפנים את השלווים, הבוקה גרני, עלה הדפנה והבצלים. זורים קמח מעל הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות למשך כעשר דקות עד שהקמח מזהיב. הופכים את המרכיבים בתבנית ומוסיפים את התאנים. יוצקים פנימה את היין הלבן והשוקולד המגורר. מנמיכים את חום התנור ל-175 מעלות וצולים עוד 10 דקות. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון